De twee uiterst geslaagde campagnes van dit jaar krijgen een vervolg: op 1 januari 2021 start een nieuwe Dry January-challenge van IkPas; de succesvolle campagne waarmee dit jaar 50.000 deelnemers in januari of de vastentijd hun alcoholgebruik op pauze zetten.
Ook in Heumen en Mook en Middelaar kunnen mensen vanaf 1 januari 2021 de uitdaging aangaan en een maand geen alcohol drinken.
IkPas-deelnemers merken verschillende positieve effecten van het op pauze zetten van hun alcoholgebruik. Het bespaart geld, u krijgt een betere huid, het is goed voor uw organen en daarbij opgeteld: het heeft een positief effect op hoe u zich voelt!
Niet alleen tijdens de campagne: meer dan de helft van de deelnemers voelde zich ook na zes maanden lichamelijk én mentaal fitter en drinkt minder dan voorafgaand aan IkPas.

Iedereen die mee wil doen, kan zich aanmelden via ikpas.nl/inschrijven.
Doet u ook mee?