Aloys van Velthoven

Foto: Astrid Huis

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in onze geloofsgemeenschappen als eerst aanspreekbare pastor, is Aloys voor ons allen, zowel de jongeren als “ ouderen” , gelovigen als niet gelovigen onder ons, een vertrouwd persoon geworden. Helaas moeten wij nu afscheid van hem nemen en gaat hij werken als rector in de kerk van de Sacramentijnen in Brakkenstein en als pastoor in Groesbeek.

Het parochiebestuur wil het afscheid van Aloys niet in Stilte voorbij laten gaan en allen mensen van De Twaalf Apostelen de gelegenheid bieden om persoonlijk van Aloys afscheid te nemen.

Op zondag 25 augustus 2019 is de afscheidsviering van Aloys in de kerk van Overasselt om 13.30 uur. Aansluitend aan de viering is er een feestelijke gelegenheid om afscheid van Aloys te nemen in het Verengingsgebouw te Overasselt.

De dorpsgenoten van Heumen, Overasselt, Nederasselt en Balgoij hebben het afscheidsfeest gezamenlijk georganiseerd en een toepasselijk cadeau voor Aloys laten maken.

Het cadeau van Aloys draagt de titel “De Verbinding”

Bij dezen bent u van harte welkom.