Data: 14 maart, 21 maart, 4 april, 11 april en 18 april 2018 van 19.30 – 21.30 uur.
Locatie: Psychotherapie Praktijk Malden aan de Broeksingel 1,6581 HA te Malden.

Tijdens vijf cursusavonden worden u ontspanningsoefeningen aangereikt, krijgt u tips over goed slapen en bewegen en heeft u het over het voorkomen van piekeren en het omgaan met angsten. Deze avonden worden begeleid door een zeer ervaren psycholoog van Psychotherapie Praktijk Malen. Het is wenselijk dat u alle vijf de avonden aanwezig bent. Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden. Deze cursus kan een opstap zijn naar de cursus ‘Mindfulness’ die later dit jaar aangeboden wordt. Aanmelding bij Mantelzorg Heumen, Mook en Middelaar is noodzakelijk. Dit kan telefonisch bij de receptie van Malderburch op 024 – 3570570 of op mantelzorgheumen@malderburch.nl; mantelzorgmookenmiddelaar@malderburch.nl. Graag bij uw aanmelding uw NAW-gegevens en uw telefoonnummer vermelden.

De cursus is alleen toegankelijk voor mantelzorgers die in de gemeenten Heumen, Mook en Middelaar wonen.