Voor nieuwsgierige kinderen tussen de 9 en 12 jaar is er op dinsdag 13 maart een gratis kindercollege met het thema ‘van snoep tot poep’ in de Bibliotheek Overasselt. 

Ben jij ook benieuwd wat er allemaal precies gebeurt met de boterhammen of snoepjes die je in je mond stopt? Gezondheidswetenschapper Joan Luites gaat het je vertellen. Samen met de snoepjes en boterhammen maken we een reisje langs de organen in je lichaam. Het kindercollege is van 16.00 tot 17.00 uur.

De bibliotheek blijft steeds op zoek naar mooie activiteiten die ervoor zorgen dat iedereen zich in de bieb kan ontwikkelen op een leuke en laagdrempelige manier. De kindercolleges zijn gratis, maar er is beperkt plaats. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Meld je dan aan in de bibliotheek of via overasselt@obgz.nl. Andere activiteiten voor kinderen en jongeren in de Bibliotheek Gelderland Zuid? Kijk op www.obgz.nl/agenda-jeugd.

Datum: dinsdag 13 maart
Tijd: 16:00 tot 17:00
Locatie: Bibliotheek Overasselt
Prijs: gratis