De Enige Echte Overasseltse Nieuwjaarsduik 2018
Helden voor het Leven!!

Foto: Bart Nijs

Op 1 januari 2018 is het zo ver: Voor de vierde keer op rij duiken dan Overasseltse helden en heldinnen de Maas in. Dit jaar móét je er wel haast bij zijn. Want het wordt een prinselijke duik! Beide prinsen carnaval zullen laten zien dat ze geen watje zijn. Wij zijn ook heel benieuwd naar het “gevolg” van de beide prinsen.
De duik vindt plaats bij de oude veerstoep aan de Maasdijk ter hoogte van boerderij den Tempel, precies om 14.00 uur. Na afloop is het opwarmen geblazen in de Veldschuur, een klein eindje verder op die dijk. Heel Overasselt is welkom om mee te doen. Zorg dat je je zwemkleren al aan hebt en dat je slippers en een badjas bij je hebt. En een grote handdoek natuurlijk. Maak de tijd tussen de duik en het moment dat je je uitkleedt zo kort mogelijk. Dan: er in en er uit, maar wél ff kopje onder!!


Foto: Bart Nijs