Home Events - Dorpskrant Overasselt Veldschuur Overasselt: Start Seizoen Festival

Veldschuur Overasselt: Start Seizoen Festival

Zondag 26 mei van 12.00 tot 19.00 uur

‘Start Seizoen Festival’

Vrij entree

13.00 – 14.15 uur: ROSIE’s THREE

14.45 – 16.00 uur:  JAZZEZZ

v.l.n.r. Nico Adriaens, Frans van Horne, André van der Steen , Erik Zwanenberg, Ton de Leeuw , Harry van Langen, Ton van den Berg

Jazzezz werd opgericht in 2003 en speelt een mix van van Jazz en Dix . De bezetting van deze zevenmansformatie bestaat uit trompet, trombone, sousafoon, banjo, rietblazer, contrabas, basgitaar, gitaar en piano en drums. Ze hebben in de afgelopen 20 jaar opgetreden op diverse podia in binnen- en buitenland. Naast de New Orleans stijl van o.a. Armstrong en Ellington brengt Jazzezz ook swingende nummers uit latere periodes bij buitenevenementen, recepties, diners, feesten en partijen, zowel semi-akoestisch als met een eigen geluidsinstallatie.

Neem een kijkje op www.tjazzezz.com of www.jazzezz.nl

16.30 – 18.00 uur: BLIND LEMON

Blind Lemon is een 4-koppige formatie die de traditionele grenzen van de bluesmuziek niet zomaar accepteert. Het naadloze repertoire is een blend van veel verschillende genres (blues, soul, gospel, rock, jazz en R&B) en laat zich niet begrenzen door de geldende regels. De muzikanten zijn stuk voor stuk onderdeel van de nieuwe generatie bluesmuzikanten en altijd op zoek naar nieuwe manieren om de muziek spannend, energiek en innemend te laten zijn. De ritme sectie bestaande uit Robbert Hendriks (drums) en Roland Kok (bas)vormen een stabiele en tevens groovende basis. Gitarist Steven van Moorsel neemt je met zijn weergaloze gitaarspel mee naar hogere sferen. Frontvrouw Britt Litjens (Hammond, Bluesharp en Vocals) vervult haar leading rol met verve. Met volle overtuiging, en passie weet zij samen met háár mannen zalen door heel het land op z’n kop te zetten.

 

Datum

26-05-2024
Verlopen!

Tijd

12:00 - 19:00

Locatie

Maasweide bij Den Tempel
Tegenover Tempelstraat 14 aan de dijk in Overasselt

Organisator

Veldschuur Overasselt
Email
info@veldschuuroverasselt.nl
Website
https://www.veldschuuroverasselt.nl