OVERASSELT – Van 15 februari tot 11 mei 2018 is er weer een expositie in het Verenigingsgebouw te Overasselt. Dit keer met werk van Janneke Stulemeijer-Kromhout Haar opleiding tot lerares Textiele Handvaardigheid heeft er voor gezorgd dat creatief bezig zijn heel belangrijk is voor Janneke. Na een korte loopbaan in het onderwijs, heeft zij met plezier veel cursisten het kantklossen en wandkleden maken, eigen gemaakt.

Daarnaast is Janneke gaan schilderen. In 2011 gestart met acrylverf. Dit leidde tot gebruik van verschillende materialen in het schilderwerk. Experimenten met lapjes, draden, kraaltjes en gedroogde materialen leidden uiteindelijk tot mix media schilderijen.  In 2015 is de overstap gemaakt naar olieverf. De werkstukken die nu geexposeerd worden zijn een selectie van beide verftechnieken en/of combinatie daarvan. Deze werkstukken zijn te koop.

In dezelfde periode is er tevens een expositie beeldhouwwerk van cursisten van Antoinette Hoffs uit het ‘Atelier Laat Handen Spreken’.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.verenigingsgebouw-overasselt.nl